Garancija zadovoljstva - u slučaju da niste zadovoljni našom uslugom, vraćamo Vam novac!

Kako naručiti cveće?

Internet

Dostavu cveća možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati cveće, izaberite jedan od naših buketa na sajtu klikom na njega, potom kliknite "Poruči" i dalje popunite obrazac za poručivanje. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cveće, vreme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cveća. 
Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na office@cvecaranis.com 
 

E-mail

Možete takođe naručiti cveće emailom. Sve svoje zahteve dostavite na mail: office@cvecaranis.com i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama. 
 

 

Način plaćanja

Iz inostranstva

kreditnom ili debitnom karticom 

Iz zemlje:

- na sve gore navedene načine 
- na račun naše firme u bilo kojoj banci. 

Prihvatamo kartice: Visa, EuroCard, MasterCard, American Express, DinersClub i mnoge druge.

Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica. Plaćanje platnim karticama je obezbedjeno po najnovijim standardima zaštite koja uključuju SSL enkripciju i 3D Secure kao protokole odobrene i podržane od strane svih vodećih provajdera platnih kartica.

 

 

Datum realizacije

Vi birate kada želite da dostavimo aranžman.

Na većini lokacija možemo da dostavimo cveće u roku od nekoliko sati od momenta uplate a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate. 

Prilikom poručivanja navedite kada želite da cveće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to Vama i primaocu odgovara.

 

 

Cvećara Niš online vrši dostavu buketa cveća i poklona u Nišu i široj okolini. Naši aranžmani su uvek sveži, a naši aranžeri sa ljubavlju aranžiraju svaki aranžman. Cvećara Niš online vrši isporuku cveća u Niš i okolinu uključujući Prokuplje, Niška Banja, Kruševac, Knjaževac, Leskovac, Aleksinac, Doljevac, Žitorađa, Čokot, Svrljig, Bela Palanka i mnoga druga mesta.

Cveće je najbolji izbor kao poklon za rođendane, godišnjice, venčanja, rođenja, slave, Dan zaljubljenih, Osmi mart (Dan žena), Novu godinu i mnoga druga slavlja. Naši aranžmani cveća su uvek tu kako pi preneli najbolju poruku vama dragim osobama. Naš cilj je da korisnicima obezbedimo vrhunsku uslugu i slanje cveća i poklona. Dostava cveća je najbolji način da obradujete dragu osobu, ukoliko ste daleko od nje.

Mi ne prodajemo cveće, mi širimo sreću!