Garancija zadovoljstva - u slučaju da niste zadovoljni našom uslugom, vraćamo Vam novac!

Cveće u vazi

O nama

Cvećara Niš nastala je kao porodični posao 2001. godine i do danas se uspešno bavimo aranžiranjem i dostavom cveća u gradu Nišu i široj okolini. Naše je mišljenje da smo svojim kvalitetom, svežinom, jedinstvenom lepotom aranžiranja cvetnih aranžmana i uslužnošću postali lider u svojoj delatnosti na prostoru grada Niša. Iza rada cvećare Niš stoji tim vrednih, stručnih i ljubaznih ljudi koji će Vas u svakom momentu, pre svega, uslužiti savetom i preporučiti odgovarajući aranžman. U svakom poslu važno je razumeti i voleti ljude, a onda je lako pružiti i dobru uslugu. Cvećara Niš poseduje sopstvenu dostavnu i marketinšku službu i u tom smislu je nezavisna.

Takođe vršimo prodaju putem telefona i interneta koja podrazumeva i mogućnost plaćanja karticom, PayPal-om itd. Internet prodavnica Cvećare Niš se redovno ažurira, poseduje bogatu ponudu aranžmana i uvek aktuelne cene. Cilj postojanja i zahtev koji smo sami sebi postavili je da cvećarske usluge u Nišu podignemo na svetski nivo i da svaki klijent koji koristi naše usluge bude zadovoljan koliko god je to moguće.

Cvećara Niš online vrši dostavu buketa cveća i poklona u Nišu i široj okolini. Naši aranžmani su uvek sveži, a naši aranžeri sa ljubavlju aranžiraju svaki aranžman. Cvećara Niš online vrši isporuku cveća u Niš i okolinu uključujući Prokuplje, Niška Banja, Kruševac, Knjaževac, Leskovac, Aleksinac, Doljevac, Žitorađa, Čokot, Svrljig, Bela Palanka i mnoga druga mesta.

Cveće je najbolji izbor kao poklon za rođendane, godišnjice, venčanja, rođenja, slave, Dan zaljubljenih, Osmi mart (Dan žena), Novu godinu i mnoga druga slavlja. Naši aranžmani cveća su uvek tu kako pi preneli najbolju poruku vama dragim osobama. Naš cilj je da korisnicima obezbedimo vrhunsku uslugu i slanje cveća i poklona. Dostava cveća je najbolji način da obradujete dragu osobu, ukoliko ste daleko od nje.

Mi ne prodajemo cveće, mi širimo sreću!