Garancija zadovoljstva - u slučaju da niste zadovoljni našom uslugom, vraćamo Vam novac!

Najčešća pitanja

1. Gde mogu poručiti cveće?
Poručivanje se obavlja preko ove internet stranice, preko naše facebook stranice Cvećara Niš ili preko maila info@cvecaranis.com.
2. Kako da poručim preko sajta?
Izaberite jedan od naših buketa na sajtu klikom na njega, potom kliknite "Poruči" i dalje popunite obrazac za poručivanje.
3. Kako da poručim preko facebook-a?
Potrebno je da nam u poruci dostavite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cveće, vreme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cveća.
4. Kako da poručim preko email-a?
Potrebno je da nam u mail-u dostavite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cveće, vreme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cveća.
5. Kako se vrši plaćanje?
Cveće možete platiti iz inostranstva kreditnom ili debitnom karticom, koristeći MoneyBookers, PayPal-om...
Ukoliko poručujete iz Srbije možete platiti na sve gore navedene načine ili na račun naše firme u bilo kojoj banci.
6. Kada isporučujete cveće?
Vi birate kada želite da dostavimo aranžman.
7. Ako poručim cveće sad, kada najranije možete dostaviti?
Dostavu cveća u Nišu možemo izvršiti u roku od par sati od momenta poručivanja i izvršenja uplate. U okolnim mestima cveće možemo dostaviti u toku dana ili najkasnije u roku od jednog dana.
8. Koje je najranije, a koje najkasnije vreme dostave?
Radnim danima i subotom najranije vreme za dostavu je 08:00h, a najkasnije 20:00h. Nedeljom od 08:00h do 14:00h.
9. Da li dostavljate cveće i vikendom?
Dostavu vršimo radnim danima i subotom u periodu od 08:00h do 20:00h, a nedeljom od 08:00h do 14:00h.
10. Kako da znam da sam uspešno izvršio plaćanje?
Kada izvršite plaćanje i transakcija bude uspešno obavljena, na mail ćete dobiti potvrdu da je plaćanje izvršeno.
11. Kako da znam da je cveće dostavljeno?
Kada izvršimo dostavu cveća, na mail ćete dobiti obaveštenje da je cveće dostavljeno. Trudimo se da Vam obaveštenje stigne odmah nakon izvršene dostave, ali svakako u toku dana bićete obavešteni.
12. Da li je moguće otkazati porudžbinu?
Ukoliko ste poručili, ali niste izvršili plaćanje i želite da odustanete, porudžbinu ne morate otkazivati (neće biti dostavljeno). Ukoliko ste izvršili plaćanje, zbog moguće zloupotrebe, otkazivanje porudžbine nije moguće!

Cvećara Niš online vrši dostavu buketa cveća i poklona u Nišu i široj okolini. Naši aranžmani su uvek sveži, a naši aranžeri sa ljubavlju aranžiraju svaki aranžman. Cvećara Niš online vrši isporuku cveća u Niš i okolinu uključujući Prokuplje, Niška Banja, Kruševac, Knjaževac, Leskovac, Aleksinac, Doljevac, Žitorađa, Čokot, Svrljig, Bela Palanka i mnoga druga mesta.

Cveće je najbolji izbor kao poklon za rođendane, godišnjice, venčanja, rođenja, slave, Dan zaljubljenih, Osmi mart (Dan žena), Novu godinu i mnoga druga slavlja. Naši aranžmani cveća su uvek tu kako pi preneli najbolju poruku vama dragim osobama. Naš cilj je da korisnicima obezbedimo vrhunsku uslugu i slanje cveća i poklona. Dostava cveća je najbolji način da obradujete dragu osobu, ukoliko ste daleko od nje.

Mi ne prodajemo cveće, mi širimo sreću!