Cvecara Niš na Facebok-u

cvecara nis

O NAMA

 

 

Cvećara Pčelica Niš nastala je kao porodični posao 2001 godine i do danas se uspešno bavimo aranžiranjem i dostavom cveća u gradu Nišu i široj okolini. Naše je mišljenje da smo svojim kvalitetom, svežinom, jedinstvenom lepotom aranžiranja cvetnih aranžmana i uslužnošću postali lider u svojoj delatnosti na prostoru grada Niša. Iza rada cvećare Niš stoji tim vrednih, stručnih i ljubaznih ljudi koji će Vas u svakom momentu, pre svega, uslužiti savetom i preporučiti odgovarajući aranžman za Vaše potrebe, bilo da iskazjete ljubav, nadu, zahvalnost, čestitku ili saucešce.

 

Najvažnije je u svakom poslu razumeti i voleti ljude a onda je lako pružiti i dobru uslugu. Cvećara Niš poseduje sopstvenu dostavnu i marketinšku službu i u tom smislu je nezavisna.

 

Takođe vršimo prodaju putem telefona i interneta koja podrazeva i mogućnost placanja karticom, WesternUnion-om ili na drugi način Internet prodavnica cvećare Niš se redovno ažurira, poseduje bogatu ponudu aranžamana i uvek aktuelne cene. Cilj postojanja i zahtev koji smo sami sebi postavili je da cvećarske usluge u Nišu podignemo na svetski nivo i da svaki klijent koji koristi naše usluge bude zadovoljan koliko god je to moguće.

 

 

 


 

 

 

Cvećara Pčelica Niš

 

Cvećara Pčelica Niš

 

Cvećara "Pčelica Niš" je cvećara koja se bavi aranžiranjem i dostavom cveća u gradu Nišu i široj okolini.

Buket iznenađenja

 

Cvećara Pčelica Niš

 

Pored buketa i aranžmana kod nas možete posebno povoljno ugovoriti i dobiti dekoraciju svadbe ili bilo koje druge svečanosti.

Sveže cveće

 

Cvećara Pčelica Niš

 

Naši cvećari potrudiće se da po zahtevu i u dogovoru sa klijentom aranžiraju nejlepše bukete i cvetne aranžmane od svežeg cveća.